Fik stjålet sine hunde ved indbrud: Udlover dusør på 20.000

Lørdag aften var der indbrud i Bitten Bjørks landejendom i Ringsted. Udover en masse materielle ting, så stak tyvene også af med hendes to hunde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg vil bare have mine hunde hjem igen.

Sådan lyder det fra en meget rørt Bitten Bjørk, der i går aftes kom hjem efter en familiefødselsdag, og til hendes skræk så, at hendes to hunde var væk.

- Det er det mest ubarmhjertige. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville stjæle vores hunde. Jeg er meget ked af det, siger Bitten Bjørk.

Indbruddet er meldt til politiet. Udover de to hunde, så løb tyvene også med blandt andet computere, smykker og parfumer.  

Bitten Bjørk bor sammen med sin datter på en gård i Ringsted, og her er der videoovervågning i gården, men indbrudstyvene er kommet ind af vinduerne i baghaven, og derfor har kameraerne ikke fanget noget.

Udlover dusør

Den ene hund hedder Malou, og er af racen Chihuahua. Hun er tre år gammel.

Den anden hedder Micky, og er en blanding mellem en dansk/svensk gårdhund og en Chihuahua. Han er fem år gammel.

Ved hjælp fra familie og venner udlover Bitten Bjørk nu en dusør på 20.000 kroner til den person, der kan komme med oplysninger i sagen og finde frem til hundene.

- Jeg har slet ikke så mange penge, men jeg har mange fantastiske folk omkring mig, der vil gøre alt for, at vi får vores hunde tilbage, og de har valgt at give penge til dusøren, siger Bitten Bjørk.

Hvis du har oplysninger i sagen kan du kontakte politiet på 1-1-4.