¨

Fængslet for at krænke piger

Foto: TV ØST

Otte måneders fængsel. Sådan lyder dommen over en 47-årig mand fra Ringsted.

For to år siden udgav manden sig for at være en 13-årig dreng. Og på den måde fik han en dengang 10-årig pige til at blotte sig i trusser og bh foran et webcam, og nogle uger efter fik han en anden 10-årig pige til at fotografere sine bryster og sende billedet til ham via e-mail og mobiltelefon. Det skriver Dagbladet.

Mandens computer er blevet beslaglagt, og på den har politiet fundet knap 900 fotografier og 233 film med seksuelle overgreb på børn - heriblandt en del i den groveste kategori, der viser børn, som under tvang har samleje med voksne.

Manden er tre gange tidligere dømt - i 2002 for incest og blufærdighedskrænkelse og i 2004 for blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børneporno. Det har kostet ham fængselsdomme på i alt to og et halvt år, ligesom han har været dømt til seks måneders behandling på en psykiatrisk/sexologisk institution - men i 2009 var den altså gal igen.

Ud over straffen på otte måneders fængsel blev han dømt til at betale 8000 kroner i erstatning til den ene af pigerne, ligesom han skal betale hendes transportudgifter til psykologbehandlinger, oplyser Dagbladet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App