Fængsel for frihedsberøvelse

En 46-årig mand fra Ringsted fik ved retten i Roskilde fredag eftermiddag otte måneders fængsel for at have frihedsberøvet sin eks-kæreste

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 26-årige kvinde mødte op hos manden i Dagmarsgade i Ringsted få  timer efter, at forholdet var afsluttet. Det fortæller Dagbladet.

Begge troede, at de kunne snakke stille og roligt sammen, men den 46-årige mand var jaloux på den unge kvindes kontakt med den mand, hun har to børn med. Han var sikker på, at hun ikke fortalte ham sandheden om en sms, hun havde modtaget tidligere på dagen.

Tingene accelererede, da kvinden ikke ville lege »Sandhedens time« med manden. Han bandt hende på hænderne, arme, ben og ankler med en tørresnor, som han inden kvindens besøg havde fundet frem. Den 46-årige satte sig blandt andet på kvindens mave og pegede med en dolk på kvindens hoved, hvorefter han hukkede den ned i gulvet mindst tre gange. Han bandt kvindens ben med en ledning til en stolpe i stuen, så hun måtte støtte på skuldrene og det øverste af ryggen. hvorefter han gik ned til hendes bil for at finde hendes mobiltelefon.

Det lykkes kvinden at komme fri, hvorefter hun måtte springe 4,5 meter ned fra første sal for at undslippe, og hun kunne herefter søge tilflugt hos naboen.

RB