Dræbt kvinde fra motorvejsulykke kom fra Nordsjælland

Det var en 52-årig kvinde fra Nordsjælland, der onsdag morgen blev påkørt adskillige gange efter en påkørsel på Vestmotorvejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en 52-årig kvinde fra Kongens Lyngby i Nordsjælland, der onsdag morgen blev dræbt i en alvorlig ulykke på Vestmotorvejen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi torsdag morgen, efter de de pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Dæk eksploderede

Politiet har kortlagt hændelsesforløbet op til ulykken, hvor kvindens dæk eksploderede, og hvor hun mistede kontrollen over bilen. Bilen ramte først autoværnet i nødsporet, men fortsatte derefter og endte i autoværnet i midterrabatten, hvor den standsede.

Den 52-årige bilist slap tilsyneladende uskadt fra ulykken, men da hun bagefter forsøgte at søge sikkerhed i nødsporet blev hun ramt af først en bil ført af en 45-årig mand, og dernæst efter alt at dømme 10 bilister på den stærkt trafikerede motorvej.

Bilist måtte behandles for chok på skadesstuen

Ulykken skete klokken 6:31, midt i morgentrafikken, mellem afkørsel 34 Borup og afkørsel 35.

En af de bilister, der i forbindelse med ulykken kørte over kvinden, var efterfølgende så chokeret, at vedkommende måtte behandles på skadestuen for chok.

Den bilist der i første omgang ramte kvinden på motorvejen var en 45-årig mand fra Slagelse, der ramte kvinden i overhalingsbanen. Den 45-årige var ædru og chokeret over påkørslen af kvinden.

Undersøger stadig sagen

En række vidner til ulykken har efterfølgende henvendt sig til politiet om episoden, og de er blevet vejledt om at søge hjælp ved egen læge, hvis de har brug for det.

Politiet vil nu læse rapporterne fra vidneafhøringerne og bilinspektøren, før de med sikkerhed kan beslutte, om nogen skal sigtes for noget i anledning af uheldet.