¨

Dækket punkterede – og så blev hun bestjålet

Arkivfoto. Foto: Arkivfoto

En 80-årig kvinde var mandag aften udsat for tricktyveri. Nu søger politiet vidner.

En 80-årig dame fra Ringsted blev mandag aften udsat for tricktyveri.

Politiet fik anmeldelsen klokken 19.26, hvor den 80-årige kvinde havde handlet i Rema 1000 i Benløse, hvor hun havde lagt sine varer i et indkøbsnet med sin pung med dankort øverst i nettet.

Da kvinden kørte hjem i sin bil, bemærkede hun, at et af dækkene var punkteret. Da hun standsede bilen for at kigge nærmere på dækket, kom en engelsktalende mand hen til hende.

På grund af sprogvanskeligheder fandt de ikke en løsning på det punkterede dæk, så den 80-årige kvinde kørte hjem. Men da hun kom hjem, opdagede hun, at hendes dankort manglede.

Nu mistænkte hun den hjælpsomme, engelsktalende mand for at have stjålet dankortet.

Fik hævet 11.600 kroner

Dankortet har siden været misbrugt to gange, hvor der er blevet hævet 11.600 kroner. Derfor forsøger Midt- og Vestsjællands Politi nu at identificere manden.

Han beskrives som ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år, omkring 175-180 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han var hvid og talte som nævnt engelsk.

Politiets teori er, at den 80-årige kvindes PIN-kode er blevet afluret. Og derfor opfordrer de til, at man husker at skjule sin PIN-kode, når man betaler.

Har du bemærket manden ved supermarkedet eller på Fredensvej i Benløse, så vil politiet gerne høre mere på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App