Cheftræner stopper øjeblikkeligt i TMS Ringsted

Cheftræner Jens Stuhr er færdig som træner i håndboldligaklubben TMS Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jens Stuhr er fortid i TMS Ringsted. Torsdag eftermiddag afleverede han sin opsigelse præcis på 2-årsdagen for sin tiltræden som cheftræner i klubben.

Det skriver sn.dk.

- Jeg synes ikke, jeg får det ud af det, jeg lægger i det. Det begynder også at trække at få et almindeligt job igen. Jeg har overvejet det nogen tid, og det er jo ikke gået fremragende i starten, og efter at vi havde bygget noget op de første par år, så blev vi bombet lidt tilbage i sommer. Og så er spørgsmålet jo, hvor lang tid man vil ofre på at få det op at stå. Den horisont kunne jeg ikke helt overskue, og så er der noget andet, der trækker, siger Jens Stuhr.

Hjælp fra  tidligere landstræner

Nyt midlertidigt trænerpar i TMS er Torben Nielsen, der konstitueres som cheftræner, og ved siden af ham kommer der en yderst kapabel herre, idet den tidligere landstræner Torben Winther træder til som mentor, indpisker og taktiker. Tilbage i tiden var Torben Winther såmænd træner for Torben Nielsen i Helsingør.

TMS Ringsted har tabt samtlige deres kampe i denne sæson og står foran 2 særdeles vigtige af slagsen med udekampen i Skive på søndag og hjemmekampen mod Nordsjælland lørdagen efter.