¨

Ble-chikane mod børnehus

Foto: TV ØST

”Det Grønne Børnehus” i Ørslev ved Ringsted er udsat for en ganske speciel udgave af chikane.

Siden sidste sommer er affaldscontaineren på institutionen  ”Det Grønne Børnehus” i Ørslev ved Ringsted flere gange blevet gennemrodet, og de brugte bleer spedt ud foran institutionen.

Chikanen mod børnehuset startede sidste sommer, hvor en person flere gange om dagen ringer til institutionen og spørger: ”Har i nogen lortebleer med bamser på?” Børnehusets stedfortrædende leder Gitte Just, har dog ikke et bud på, om det var en kvinde eller mand der ringede:

-Vi troede bare det var sådan noget børne-sjov, nogen der lavede fis og ballade, siger Gitte Just.

Politiet havde ikke resourcer til at spore opkaldene, men efter et stykke tid begynder det så at gå ud over institutionens brugte bleer.

Men Det Grønne Børnehus er ikke det eneste sted i Ørslev der sker underlige ting med bleer.  Camilla Sønnichsen, der selv har et blebarn, har flere gange set bleer på et af byens grønne områder:

-Der har tit ligget bleer,  åbne med lort i. Jeg syntes det er ulækkert at der nogen og kigger i vores skraldespande, -siger Camilla Sønnichsen

Nu håber institutionen, at der er nogen der kan komme med et bud på hvem der roder rundt i de brugte bleer:

-Teorien er, at det nok er en der er psykisk syg. Det er synd for vedkommende, -men vi ville gerne have det var slut -siger Gitte Just.

01:43 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App