¨

Billigere børnepasning i 2011

Foto: TV ØST

Det bliver billigere at sende sine børn i daginstitution i 2011 i Ringsted Kommune.

Ringsted kommunes besparelser på budget 2011 gør, at det bliver billigere at sende sine børn i daginstitution, det skriver DAGBLADET Ringsted.

Betalingen for børnepasning på 0-6-års-området må nemlig ikke udgøre mere end 25 procent af kommunens samlede udgift for pasning af de 0-6-årige, og på den måde kommer forældrene altså også til at mærke besparelserne i positiv forstand på pengepungen..

Størst bliver besparelsen for vuggestue-børn på fuld tid. Her kan forældrene se frem til til en besparelse på 72 kroner om måneden - fra 2656 kroner til 2584 kroner. Også forældre, der benytter udvidet åbningstid mellem tre og fem gange om ugen kan hente en lidt større besparelse, nemlig 65 kroner om måneden på selve tilkøbsmodulet. Børnehavebørn på fuld tid opnår en reduceret takst på cirka 50 kroner, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Men man skal også lægge søskenderabatten til. Gør man det, kan besparelsen blive større for forældre til for eksempel tre børn, siger faglig konsulent i Børne og Kulturforvaltningen Marianne Frederiksen, der glæder sig over, at man helt usædvanligt kan give forældre til småbørn denne lille økonomiske julegave i år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App