Bilejer udlover dusør på 10.000 kroner efter tyveri

Torben Lilliedal er frustreret over, at flere har set hans stjålne bil køre rundt i Nakskov. Nu udlover han en dusør på 10.000 kroner for at få bilen retur.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

17. september i år blev Torben Lilliedals varevogn stjålet fra en autoforhandler i Ringsted. Siden har flere kontaktet ham, fordi de har set den køre rundt i Nakskov.

Midt i oktober kørte han derfor selv til Lolland sammen med 2 ansatte i sit firma Total-Multiservice for at lede efter bilen.

- Nogle gav mit et navn, som jeg gav videre til politiet, andre fortalte uafhængigt af hinanden om en adresse, som de havde set bilen holde ved, og den har politiet også fået. Men det rygtedes hurtigt, at vi kørte rundt og ledte efter bilen, så pludselig kørte den ikke rundt i området længere, fortæller Torben Lilliedal.

Ingen bil - kun glasskår

Varevognen, som er en VW Transporter, holdt på autoforhandlerens parkeringsplads, da den blev stjålet. I 14 dage havde den været til reparation, men da den skulle hentes, var den væk.

Der lå kun en bunke glasskår ude foran, og inde på værkstedet vidste de ikke, hvor den var, ligesom de var i tvivl om, hvorvidt de havde lagt nøglen til den i handskerummet. Efter 2 dages søgen på Lolland tager Torben Lilliedal og hans ansatte hjem igen uden bilen, men 16. oktober bliver han ringet op af en kvinde, der har stået og kigget ind i bilen og set, at ratstammen er brudt op, og at der hænger ledninger løst fra den. Torben Lilliedal giver beskeden videre til sit forsikringsselskab, da han ser det som et tegn på, at der ikke er fundet og brugt nogen nøgle til bilen.

Smidt ud af forsikringsselskabet

Alligevel får han tirsdag i denne uge besked fra sit forsikringsselskab om, at de ikke dækker tyveriet, og at de desuden opsiger samtlige af hans forsikringer - både de private og hans erhvervsforsikringer. Begrundelsen for den manglende dækning er, at tyven, efter at have smadret en rude i bilen, har brugt en nøgle, der lå i handskerummet, mens begrundelsen for at opsige Torben Lilliedal som kunde er det skadesforløb, der omhandler den nu stjålne bil.

- Jeg er fuldstændigt rystet. Jeg føler mig kastet for krokodillerne og risikerer at gå på røven på grund af det her, da det er en leaset bil, som jeg fortsat vil skulle betale på. Jeg har slet ikke forstået endnu, at forsikringsselskabet har opsagt mig. Det må jeg koncentrere mig om på et andet tidspunkt. Lige nu vil jeg bare gerne have min bil tilbage, og derfor udlover jeg dusøren på 10.000 kroner, siger Torben Lilliedal.

Har du oplysninger om bilen, kan Torben Lilliedal træffes på telefon 29 80 24 69 eller via mail til dusør@total-multiservice.dk.

Varevognen er en hvid transporter med registreringsnummer XS 90 332. På siden står der Total-Multiservice.