Beboere i Ringsted må leve med kaos ved broarbejde

Banedanmark er i øjeblikket ved at bygge en ny bro i forbindelse med anlægget af den nye jernbane fra Ringsted til København, og det skaber problemer for folk beboerne omkring Fjellebro.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det skal være godt, før det bliver skidt, siger man - men i øjeblikket meldes det at være rigtig skidt for folk ved Fjellebro, hvor Banedanmark og andre aktører er i færd med at bygge en ny bro i forbindelse med anlægget af den nye jernbane fra København til Ringsted.

Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- De seneste måneder (fra juli til oktober) har Fjellebro måttet finde sig i en til tider meget dårlig behandling fra især Banedanmarks side. Det er vel dem, der har det overordnede ansvar i forbindelse med broarbejdet i Fjellebro. Jeg har flere gange været på besøg på byggepladsen og påtalt de ting, jeg har været utilfreds med, over for formanden på pladsen, beretter byrådsmedlem for de konservative, Finn Andersen, overfor DAGBLADET Ringsted.

Nogle af de ting byrådsmedlemmet har påtalt er eksempelvis manglende afspærringer, voldsom støj og afspærring af en vejbane, selv om den kun blev brugt til at parkere de ansattes biler på.

- Hvad angår de problematikker, der har rørt sig i lokalområdet, har beboerne set magtesløst til. Banedanmark har bare tromlet derudad og udvist manglende hensyn, lyder det fra Finn Andersen.

Sent mandag formiddag siger Banedanmark til DAGBLADET, at flere af de ulemper, beboerne oplever, ikke er nogle, som er Banedanmarks ansvar.