Arbejdernes Landsbank vil åbne ny filial i Ringsted

Bank åbner ny filial i Ringsted. Dørene ventes at blive slået op næste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I en tid hvor bankerne lukker flere og flere fysiske afdelinger, går Arbejdernes Landsbank imod strømmen og åbner nye filialer. Næste skud på stammen bliver en filial i Ringsted, hvor pengeinstituttet allerede er i fuld gang med indretningsarbejdet i den tidligere DiBa Bolig forretning i Nørregade 25 - midt i byen. Det skriver DAGBLADET Ringsted.
 
Forretningsdirektør Susanne Bechsgaard fra Arbejdernes Landsbank bekræfter planerne over for DAGBLADET, men hun kan endnu ikke sætte et præcist tidspunkt på åbningen, for så langt er man ikke nået i planlægningen. Hun kan dog godt fortælle, at åbningen finder sted i starten af 2015.
 
Ringsted får en selvstændig filial med omkring fem medarbejdere under ledelse af en filialdirektør, som bliver den første, der skal findes. Både dén stilling og de andre job vil blive slået op, påpeger Susanne Bechsgaard, og den proces tager man hul på i slutningen af oktober.
 
På trods af navnet Arbejdernes Landsbank er der tale om en bank for alle privatkunder, men også for både små og store erhvervskunder. Banken har allerede kunder i Ringsted-området, men håbet er selvfølgelig at få mange flere af dem, når banken er fysisk til stede.