80 unge golfere besøger Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm Golf Center bliver i den her uge fyldt med 80 unge golfspillere, der i 5 dage skal træne, hygge og holde fest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I denne uge besøger 80 unge piger og drenge Skjoldenæsholm Golf Center. De deltager i en stor ungdoms camp, der er arrangeret af Dansk Golf Union. De unge kommer fra hele landet og skal i 5 dage bo i en teltlejr, der er slået op lige ved siden af golfklubbens klubhus. Det skriver Skjoldenæsholm Golf Klub i en pressemeddelelse.

Ugen skal bruges på at træne og spille en masse golf på Skjoldenæsholm Golf Centers store træningsanlæg og de 2 18-hullers baner. Derudover skal der hygges på tværs af teltene, og sidst på ugen er der stor lejrfest med diskotek.

Både nybegyndere og elite

Deltagerne spænder fra de rigtige dygtige elitespillere til dem, der kun har spillet golf i få år. Men fælles for dem er begejstringen for golfsporten, lysten til at blive dygtigere samt glæden ved at være sammen med andre unge og lære nye at kende.

Rasmus fra Skjoldenæsholm og Emile og Karen fra henholdsvis Sorø og Asserbo er alle enige om, at det er fedt at være på golf camp.

- Jeg har været med på camp de sidste 6 år. 2 gange på ungdoms camp og 4 gange på pige campen. Det er rigtig sjovt at mødes med sine ”gamle” golfvenner og få en masse nye, siger Karen, og Emile fortæller, at udover vennerne, så glæder hun sig også til at spille banerne, som, hun synes, er rigtig gode.

En uge med golf

Rasmus, der er med for første gang, er enig og han ser frem til en uge kun med golf, fordi han i de andre uger af sommerferien har travlt med alt muligt andet.

Dansk Golf Unions camps er et sommertilbud til unge, der er vilde med golf. Udover ungdoms- campen, er der også en pige camp, en drenge camp og en familie camp. På familie campen kan far og mor også deltage.