¨

14-årig fynbo taget i computertyveri på skole

Foto: TV ØST

Politiet tog natten til onsdag en 14-årig dreng fra Nyborg i færd med at stjæle computere fra Campusskolen i Ringsted.

En bare 14-årig dreng blev natten til mandag taget i at begå indbrud på Campusskolen på Ahorn Allé i Ringsted. Klokken 00.44 anmeldte et alarmfirma, at en tyverialarm var aktiveret, og to personer var i færd med at begå indbrud på Campusskolen.

Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, og traf den 14-årige dreng fra Nyborg, som havde pakket nogle bærbare PC-ere sammen for at stjæle dem.

Hunde fandt strømforsyninger

PC-erne var klargjort til en eksamen på skolen. Derudover manglede yderligere nogle PC-ere, som den anden gerningsmand formentligt var løbet med. En hundepatrulje kunne fra skolen følge et spor i retning mod beboelsesejendommene på Ahorn Allé og fandt undervejs et par tabte strømforsyninger til netop de bærbare PC-ere.

Den 14-årige blev kortvarigt frihedsberøvet og afhørt. Han kunne ikke sigtes for indbrud på skolen, idet han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Politiet kontaktede den 14-åriges opholdssted på Fyn, og personale hentede ham på politistationen senere på natten for at bringe ham retur.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App