¨

13 måneder gammel dreng stadig i livsfare

Foto: TV ØST

Den 13 måneder gamle dreng, der onsdag fik et stykke frugt galt i halsen, er stadig i livsfare. Ulykken skete i Børnehuset Kastaniehaven i Ringsted. Siden onsdag har drengens tilstand været kritisk.

 

Onsdag fik en 13 måneder gammel dreng et stykke æble galt i halsen. Pædagogerne på institutionen Børnehuset Kastaniehaven kunne ikke få frugtstykket op og gav derfor drengen hjertemassage, indtil Akutlægehelikopteren hentede drengen og fløj ham til Rigshospitalet. Drengen blev indlagt mens han var i livsfare.

TV2 ØST har fredag talt med drengens far, der fortæller, at hans søns tilstand er uændret. Det vil sige, at den stadig er kritisk.

I en pressemeddelelse skriver Ringsted Kommune i dag at Falckreddere efterfølgende har rost personalet i Kastaniehaven for en yderst professionel indsats, som ikke kunne være gjort bedre. Samtidig skriver de, at personalet har fået psykologbistand til at bearbejde den voldsomme hændelse.

Hverken Ringsted Kommune eller de ansatte i Børnehuset Kastaniehaven vil kommentere på ulykken, men i pressemeddelelsen skriver Henrik Harder, der er konstitueret Børne- og Kulturdirektør i Ringsted Kommune:

- Vores tanker og håb går til barnet og den nærmeste familie, som beder om ro til at bearbejde den voldsomme hændelse. Ringsted Kommune har derfor ingen yderligere kommentarer eller oplysninger i sagen.

01:10 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App