¨

Far og politi efterlyser 17-årige Jonas

04:41

Den landsdækkende organisation LEV går nu ind i sagen om den udviklingshæmmede Jonas Jørgensen og kræver handling fra Faxe Kommune. Det sker efter, den 17-årige drengs far stod frem her på TV ØST med sine frustrationer. Han føler sig magtesløs og mener ikke kommunen hjælper nok. I dag måtte Thomas Jørgensen så endnu engang konstatere, at hans søn havde forladt det opholdssted, hvor han bor.

Den mentalt retarderede Jonas Jørgensen på 17 år, der sidste uge var involveret i en biljagt i Holbæk, er stukket af fra sit bosted i Tappernøje.

- Han er stukket af igen i nat. Vi ved ikke, hvor han er. Men han er efterlyst af politiet, siger Thomas Jørgensen, faren til Jonas, til TV ØST.

17-årige Jonas Jørgensen, der er mentalt retarderet, var sidste uge involveret i en biljagt i Holbæk.

- Han sagde til mig i går, at han ikke ville være der mere (bostedet red.) og stikke af derfra, siger Thomas Jørgensen.  

Læse mere: Børn bag dramatisk biljagt ved Holbæk

Langt fra første gang

Det er langt fra første gang, at Jonas Jørgensen er stukket af.  Seneste skete det i tirsdags, hvor han involveret i en biljagt i Holbæk.

Læs mere: Efter biljagt: Faxe Kommune genoptager 17-årigs sag

Her blev han anholdt efter at have kørt 160 kilometer i timen på Holbækmotorvejen. Samme aften kom han tilbage på bostedet i Tappernøje, men nu er han altså stukket af igen.

- Det er frustrerende ad helvede til. Vi kan ikke engang ringe til ham, da politiet har hans mobiltelefon efter i tirsdags. Ingen ved, hvor han er, siger Thomas Jørgensen.

Hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politiet bekræfter vagthavende, at man har efterlyst drengen.

Læs mere: LEV: Jonas burde være på en sikret afdeling

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App