17-årige Jonas Jørgensen dukkede op – nu er han væk igen

I tirsdags stak den mentalt retarderede Jonas Jørgensen atter af fra bostedet Uranus i Tappernøje. I dag mødte han op til afhøring, men nu er han væk igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken otte onsdag morgen skulle den 17-årige mentalt retarderede Jonas Jørgensen møde på Haslev Politistation. Her skulle han, ifølge faren, afhøres i forbindelse med noget hærværk for et par weekender siden.

Jonas Jørgensen har været efterlyst siden tirsdag morgen, men i dag dukkede han altså op igen, men kun for en kort stund.

- Han mødte op til afhøringen, og så gik han bare igen bagefter. Jeg forstår ikke, de lader ham gå, siger Jonas Jørgensens far til TV ØST.

Læs mere: Far og politi efterlyder 17-årige Jonas

Faren, Thomas Jørgensen, var med på politistationen, men han måtte ikke være med til afhøringen. Han så efterfølgende sin søn gå til stor forundring.

- Det er utroligt, han kan gå sin vej efter det her. Jeg forstår ikke, de lader ham gå. Jeg er rasende. Jeg er ked af alt det her. Det er ikke på sin plads alle de her ting, siger Thomas Jørgensen.

Sidste chance

Ifølge Thomas Jørgsen er det snart ved at være sidste chance for sin søn.

- Næste gang de (red. politiet) tager Jonas, så varetægtsfængsler de ham, fordi det er så groft, det de (red. Jonas Jørgensen og hans venner) gør nu, siger Thomas Jørgensen og tilføjer:

- Jeg er ked af, at han ikke får hjælp til de her ting. Jeg synes ikke, det er sjovt mere. Systemet venter bare på, han laver mere kriminalitet, siger Thomas Jørgensen.

Læs mere: Far til søn i i biljagt: Vi får ingen hjælp 

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi bekræfter, at Jonas Jørgensen var til afhøring i dag. De har dog ikke efterlyst ham igen, da han dukkede op atil afhøringen.