¨

Wellness Center sikker på succes

Foto: TV ØST

Allerede før åbningen er Wellness Centeret i Nykøbing Falster sikker på succes.

Det er det tidligere Energicentret i Nykøbing Falster der nu er omdannet til Hotel og konferencecenter og på vej er også et helt specielt spa og Wellness Center.

På Wellness Centeret skal Dr. Manzon og hans 20 læger,sygeplejesker og terapeuter bla. sørge for at afhjælpe livsstilssygdomme som f.eks. overvægt.

- Vi arbejder med at forene traditionel behandling med østens alternative behandling, fortæller doktor Arthur G. Manzon fra SAM Hotels Wellness Centre.

Ifølge direktøren for SAM Hotel er succeen for Wellness Centeret sikret allerede inden den første kunde har fået en behandling.

- Det ved vi allerede nu, fordi dem vi har talt med har givet tilsagn, og det har så medført, at vi har måttet etablere en limousine service der kører fra hotellet til lufthavnen, siger direktør Allan Hansen.

Den islandske ejer besøgte Dr. Manzon i Thailand på det Wellness center han tidligere arbejdede på, og islændingen er begejstret for det skift hans liv tog.

- Jeg vejede over 150 kilo og var på min sidste energi, men de ændringer han fik lavet på bare en måned er helt fantastiske. Han ændrede mit liv, siger ejeren af Hotel SAM Sigtryggur A. Magnusson.

Wellness Centeret henvender sig også til lokale borgere, og centeret bliver godt modtaget

- Det synes jeg kun er positivt og rart, siger Rikke Boesgaard.

- Det er alletiders. For det første ligger bygningerne her, udsigten er fantastisk flot, og for det tredie så giver det et godt indspark til vores erhvervsliv hernede på Lolland Falster, siger John Pedersen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App