¨

Vrede over ny partistruktur i Ny Alliance

Ny Alliances lokale formænd i Vordingborg og i en række andre kommuner protesterer over forslag om at nedlægge lokalforeningerne

Et nyt forslag til partistruktur i Ny Alliance vækker vrede i partiets lokalforening i Vordingborg. Ifølge forslaget skal partiets lokalforeninger nemlig nedlægges 

- Det er ikke så godt, for jeg synes faktisk, det er lokalforeningerne, der bærer partiet, men det har jeg i sinde at gå til hovedbestyrelsen med, siger lokalforeningsformand i Vordingborg Ulla Jerrebo til Ritzau.

Samme melding kommer fra en række andre lokalforeninger og torsdag forlod partiets to byrådsmedlemmer i Roskilde, Tine Hargaard og Jan Herskov, partiet. De kalder situationen i Ny Alliance for kaotisk.

Ny Alliances midlertidige landsformand Leif Mikkelsen afviser dog, at partitoppens oplæg svækker medlemsdemokratiet og fastholder sit oplæg til den fremtidige struktur.

- Jeg synes, at det er en meget elegant idé, som vi er kommet på. Man skal tænke sig lidt om, inden man kritiserer den, siger Leif Mikkelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App