Vraget direktør sparer kommune millionbeløb

Slagelse kommune slipper for at betale en tidligere direktør millioner af kroner i en aftrædelsesordning, fordi han nu har taget jobbet som borgerservicechef.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere direktør for Social-, Sundhed- og Arbejdsmarked i Slagelse Kommune, Kim Rasmussen var en skuffet mand, da han for en måneds tid siden ikke blev valgt som ny direktør i den nye ledelses-struktur. Men nu er han blevet præsenteret som kommunens nye borgerservicechef og sparer dermed kommunen millioner, skriver Sjællandske.

Kim Rasmussen har ellers tidligere udtalt, at han ikke kunne se sig selv som chef på et lavere niveau, og at han ved en aftrædelsesordning skulle have tre års løn og syv års pension. Et beløb Sjællandske forsigtigt har anslået til samlet at udgøre omkring fem millioner kroner.

- Det er klart, at det sparer os for millioner af kroner, at Kim Rasmussen nu har valgt at arbejde for kommunen, frem for at skulle have en aftrædelsesordning, som han som tjenestemand havde ret til, siger borgmester Lis Tribler (S) til Sjællandske.

Som ny borgerservicechef skal Kim Rasmussen være med til at udvikle borgerservice-centrene i Skælskør, Korsør, Slagelse og Dalmose.

- Det er en udfordring og stor opgave at få et område med stor berøringsflade til kommunens borgere og andre kommunale enheder til at fungere. Så jeg glæder mig både til at være chef for området og en aktiv og bærende deltager i udviklingen af serviceområdet, udtaler Kim Rasmussen.