Vordingborg kommune takker for spareforslag

Opfordringen til borgerne om at komme med spareforslag gav pote. Vordingborg Kommune har i alt fået 175 forslag til, hvor der kan spares.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Sluk gadelyset en time tidligere. Spar på teaterstøtten. Ansæt færre ledere på ældrecentre og børneområdet. Kræv, at borgerne bruger digital selvbetjening… Forslagene er mange og mangfoldige i den store bunke af idéer, der nu ligger på rådhuset i Vordingborg. Klar til den videre behandling af politikere og embedsfolk.

 

”Jeg vil gerne rette en stor tak til dem, der har reageret på vores opfordring om at komme med spareforslag,” siger borgmester Henrik Holmer. ”Vi har virkelig fået mange gode forslag, som nu vil indgå i vores arbejde med at få enderne til at nå sammen i kommunens økonomi. Det er dejligt, at så mange borgere og ansatte har gjort sig den ulejlighed at skrive deres idéer til os”.

 

I øjeblikket fremlægges spareforslagene for de politiske udvalg, der udvælger de forslag, der skal regnes nærmere på i løbet af sommeren. Allerede i starten af august skal beregningerne af økonomi og konsekvenser ligge klar til høring hos blandt andet skolebestyrelser og Handicaprådet samt til politisk behandling.

 

Den 6. oktober træffer Kommunalbestyrelsen de endelige beslutninger, om hvor der skal spares i budgettet for 2011.