Vidner til kraniebrud søges

I sidste uge blev en mand fundet med kraniebrud i en bil på parkeringspladsen ved Ladegårdsparken i Holbæk. Manden er ude af stand til at hjælpe med efterforskningen, derfor søger politiet nu vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyste den 1. august vidner til det grove overfald, og i ugens løb har politiet efterforsket denne alvorlige sag yderligere. Manden selv blev indlagt med kraniebrud, og har ikke kunnet bidrage med væsentlige oplysninger omkring selve overfaldet.

Politiet har indtil videre fået disse henvendelser:

Tirsdag, onsdag og torsdag i sidste uge er set to personer på p-pladsen, omkring containerpladsen over for p-pladsen ved Superbrugsen og lidt længere henne ad Ladegårdsparken. Mændene beskrives som:

A: mand, ca. 26 år, ca. 185 cm høj, kort mørkt hår, skægstubbe, muskuløs til kraftig af bygning, iført mørk T-shirt muligt med en tegning på brydtet samt bukser i mellemfarve.

B: mand 18-20 år, 175-180 cm høj, kort mørkebrunt hår, skægstubbe, spinkel af bygning, iført mørk T-shirt og mørke bukser.

Omkring midnat mellem torsdag den 31. juli og fredag den 1. august blev der set en personbil med trailer ved containerpladsen, Ladegårdsparken over for p-pladsen ved Superbrugsen. Der blev smidt noget der kunne ligne en hvid kommode i containeren.

Fredag den 1. august 2008 klokken halv tolv blev der set seks eller syv unge af anden etnisk baggrund end dansk. De stod omkring et køretøj tæt ved det sted, hvor forurettedes bil blev fundet om morgenen.

Politiet vil gerne i kontakt med disse mennesker eller andre, der har oplysninger til sagen.
Oplysninger gives til Midt- og Vestsjællands Politi, lokalpolitiet i Holbæk på tlf. 114 eller 46351448

Læs også:
Groft overfald i Holbæk
I morges fandt vidner en mand med åbent kraniebrud og blod i ansigtet siddende i en bil på parkeringspladsen ved Ladegårdsparken i Holbæk.
Netnyhed fra 2008-08-01 13:41:00