Vestsjællændere på verdensholdet

Det lykkedes seks gymnaster fra Vestsjælland at komme gennem nåleøjet til det eftertragtede Verdenshold, også kaldet The National Danish Performance Team.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De fem dygtige gymnaster er: Ida Frost, Søren Hangaard Pedersen, Emil Wittsten Jensen, Rune Bjerregaard Engel og Morten Jensen. Derudover har den tidligere Slagelsepige, Lotte Bork, også sikret sig en plads.

De seks endte blandt de 28 gymnaster fra hele landet, der skal med på den verdensomspændende turné, der fra starten af september blandt andet bringer dem til Sydafrika, Japan, Australien og USA, inden de afslutter den 10 måneder lange tur med en opvisning ved DGI's landsstævne i Holbæk i juli 2009.

Gitta Aamand, formand for DGI Vestsjællands gymnastikudvalg udtaler:

- Jeg havde fornøjelsen søndag, at kunne fortælle til vores aktivitetsmøde, hvor stolte vi i gymnastikudvalget er over, at vi har fået 5 gymnaster med på verdensholdet. Ida Frost er faktisk fra Vejle, men hun studerer i København og har været instruktør på vores juniorhold syd, Søren Hangaard Pedersen er fra Fårevejle, Rune Bjerregaard Engel er fra Slagelse , Emil Wittsten Jensen og Morten Jensen er fra Ringsted. Jeg kan kun ønske dem alt mulig held og lykke samt rigtig god tur og jeg er sikker på at de får en kanon oplevelse. Gymnastikudvalget og jeg glæder os til at følge dem og ser frem til nogle gode og spændende opvisninger.

171 gymnaster kæmpede om de 28 pladser på verdensholdet.