Vestlollands Kloakservice udlover dusør

Forleden mødte ejeren af Vestsjællands Kloakservice op til otte smadrede biler. Hærværket har gjort Knud Åge Nielsen så gal, at han nu trækker pengepungen frem for at fange de ansvarlige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev ikke stjålet noget, da ukendte gerningsmænd begik hærværk hos Vestlollands Kloakservice. Til gengæld blev der ødelagt biler for omkring to millioner kroner. Den dyreste af vognene var en såkaldt kloaktv-vogn, som firmaet netop havde taget i brug. Netop fordi hærværket var så omfattende, har ejer Knud Åge Nielsen nu valgt at bede offentligheden om hjælp til at finde de ansvarilge.

- Vi har udlovet en dusør på 10.000 kroner, fordi vi gerne vil finde de ansvarlige. Det er ikke almindelige drengestreger det her, siger Knud Åge Nielsen.

Hos Politiet i Nakskov ser de positivt på, at der er blevet udlovet en dusør.

- Vi er glade for det, hvis det kan betyde, at vi får flere henvendelser, men vi er også klar over, at vi kan blive kontaktet af folk, som kun henvender sig for pengenes skyld uden at have et reelt tip, siger Carsten Høj Hansen, vicepolitiinspektør hos politiet i Nakskov.

Alle Knud Åge Nielsens biler på nær kloaktv-vognen er nu repareret og på gaden igen.