Vælgernes dom: Svineri

Forargede borgere giver druk-politikere bundkarakter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Luften var tyk af indignation, da TV2Øst i dag besøgte Centerkiosken i Nykøbing Falster for at få en kommentar til en fugtig udflugt til Tyskland.

- De skal i alt fald have en rigtig stor næse, og jeg tror, at borgmester Kaj Petersen skal tænke på at få sig et nyt job, siger pensionist Aage Christensen.

Og det ER svært at finde vælgere, der har forståelse for, at studieturen i august for Guldborgsunds politikere endte i druk. Det skulle have været en ekskursion om kunst i det frie rum, men i følge Ekstra Bladet gik der druk i arrangementet.

En deleration af politikere anført af borgmester Kaj Petersen og kulturudvalgsformand Poul-Henrik Pedersen blev taget på fersk gerning af Ekstra Bladets skjulte kamera, og da bladet konfronterede borgmesteren med afsløringerne, afviste han flere gange selv at have været med på byturen.

Jørgen Sandvig Nielsen, Idestrup: - Det er da fint nok, at de får en drink eller to, men ligefrem druk, det er helt ude i hampen.

Og en anden borger, Tom Christensen tilføjer: - det er ikke noget, der er en borgmester værdig. Det er det i alt fald ikke. Han skal få sig et andet job, for det går ikke det her!