Unge røvere meldte sig selv

En dreng på 16 år har ringet til poltiet og tilstået røveriet på en Shell-tank på rastepladsen i Karlslunde natten til mandag. Ved røveriet blev personalet truet med en pistol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag formiddag ringede en 16-årig dreng fra Karlslunde til politiet og fortalte, at han var den ene af røverne fra Shell-tanken. Den anden røver, en 13-årige dreng fra Karlslunde, befandt sig samme sted som den 16-årige, og de ville gerne tale med politiet og tilstå røveriet.

Politiet kørte til den ene drengs bopæl, hvor begge drenge blev taget med til politistationen for afhøring i overværelse af de sociale myndigheder.

Det forventes at den 16-årige fremstilles i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling. Den 13-årige vil få lov at gå efter afhøring, og det er efterfølgende op til de sociale myndigheder, hvilke tiltag, der skal sættes ind i relation til den meget unge røver.

Politiet vil gerne benytte lejligheden til at takke for mange gode henvendelser til politiet efter udsendelse af fotos af røveriet. Det er politiets helt klare opfattelse, at de mange henvendelser, der alle har peget i samme retning, ville have ført til en opklaring af sagen, hvis ikke opklaringen var blevet hjulpet på vej af den 16-åriges henvendelse til politiet.