¨

Unge ror 30 kilometer hver dag

Foto: TV ØST

I denne uge afholder Præstø Roklub ungsdomslandslejr for unge roere fra hele landet mellem 12 og 16 år. Ifølge formanden for roklubben, så det vigtigt at få sat fokus på roning.

I disse dage bliver der roet godt 30 kilometer hver dag, og det kan mærkes hos de 27 unge, der deltager i den årlige ungdomslandslejr i roning, der i år bliver afholdt ved Præstø Roklub.

- Der er nogle, som får vabler, og man får lidt ondt i røven en gang i mellem. Det er okay. Det er hyggeligt, så vi overlever, siger Nicoline Rosenvold fra Nyborg.

Ifølge formanden for Præstø Roklub, så bliver lejren brugt til at sætte fokus på roning.

- Vi har problemer med at fastholde de unge roere, og når vi afholder sådan et arrangement, så har de unge mulighed for at knytte venskaber og fastholde interessen for roning, siger Martin Poulsen.

Selvom man kan få vabler og ondt i bagen, så er der ifølge Nicoline Rosenvold fra Nyborg mange fordele ved at komme på landslejr.

- Det gode ved lejr er alle de skønne mennesker, der er omkring en, og at vi får noget motion samtidig. Det er helt vildt dejligt samværet mellem alle rorene, siger Nicoline Rosenvold fra Nyborg.

02:00 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App