Unge banket af tæskehold

Blev mødt af tæskehold med køller.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det skulle angiveligt at have været et aftalt opgør mellem to unge drenge i 16-årsalderen ved Benløse Centret ved Ringsted torsdag aften.

Men det udviklede sig til et voldsomt overfald, skriver Dagbladet.

Da den ene dreng troppede op som aftalt sammen med en kammerat, var der nemlig ikke bare én modstander, men et helt tæskehold bevæbnet med køller. De to kammerater blev angiveligt udsat for så mange bank, at den ene fik en stor flænge i hovedet og måtte en tur på skadestuen.

- Vi skal have sat en stopper for den her mentalitet, hvor man tror, at man kan gå rundt i flok og banke andre mennesker, siger Johnny Nilsson og minder om det dødelige overfald på et avisbud for nylig i København som et eksempel på, hvor fatalt et bevæbnet overfald kan ende.

Også i påsken blev en gruppe unge mennesker overfaldet af et tæskehold i Ringsted. Det skete ved Ringsted Centret, hvor en 16-årig dreng blev sparket i hovedet og af rent held slap uden alvorlige skader.

Kun et vidne har - netop i dag - henvendt sig i denne sag, og det gav ingen videre spor til at finde frem til gerningsmændene.