Ubemandede tankstationer plages af tyverier

Den seneste uge har flere ubemandede tankstationer været plaget af tyverier fra seddelautomaterne. 3 mænd går igen på flere af overvågningsbillederne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver hamret og banket på flere af overvågningsbillederne på de ubemandede tankstationer på Syd- og Vestsjælland. Den seneste uge har adskillige tankstationer været udsat for tyveri fra seddelautomaterne.

- Der har vel været 11 tyverier den seneste uge. Senest i nat, hvor det gik ud over en UnoX tank i Præstø. Vi kan se på overvågningsbillederne, at de hamrer og banker med koben og hammer, og så får de adgang til sedlerne i automaten, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

3 personer går igen

3 personer går igen på en del af overvågningsbillederne. De er alle sammen klædt i mørkt tøj og har tørklæder for munden, og så har vidner i et enkelt tilfælde set en mindre sort bil i VW Polo størrelsen køre fra en af tankstationerne i forbindelse med et tyveri. Tyvene har været forbi tankstationer i:
Præstø, Fensmark, Stege, Holmegaard, Ruds Vedby, Slagelse, Mogenstrup, Næstved, Dalby, Karise og Faxe.

Dyrt for stationerne

Det er typisk OK-tanke, det er gået ud over, og så en UnoX tankstation i Præstø natten til onsdag, men noget tyderpå, at det ikke er de store penge, som tyvene får med sig ved tyverierne.

- Der ligger næsten ingenting i. Vi tømmer dem jo hver dag, så der har måske ligget 1000 kroner i automaten i Præstø i nat. Max. Tilgengæld koster det ofte 100.000 kroner at få en ny automat sat op, fortæller Vilhelm Nørby, der er servicechef ved UnoX automater.

Ingen penge med fra Præstø

På tankstationen på Ny Esbjergvej i Præstø lykkedes det ifølge politet ikke tyvene at få nogen kontanter med, da de ikke kunne få hul på boksen. I stedet for stjal de den elektroniske del, der aflæser betalingskortene.

Har du set eller hørt noget til tyvene fra tankstationerne, vil politiet gerne kontaktes på telefon 114.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere