Tror flygtet sexforbryder er på Sjælland

Politiet er overbevist om, at den flygtede sexforbryder John Møll er på Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Roskilde føler sig overbevist om, at den flygtede sexforbryder John Møll befinder sig et sted på Sjælland. Men nærmere kan man i øjeblikket ikke komme det.

Den 52-årige psykisk handicappede mand stak af, da han den 10. oktober var på besøg hos sin mor i Vindinge ved Roskilde.

Han havde sin bistandsværge med sig, men fik lov at cykle en tur for at hæve penge, men han kom ikke tilbage. John Møll, der i dag kalder sig John Orjes, har siden 1990 været dømt til psykiatrisk behandling. Han er anbragt på den åbne afdeling på Sankt Hans Hospital i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi har ledt efter ham lige siden på de steder, hvor han kan tænkes at opholde sig, og ifølge vicepolitikommissær Søren Henriksen får man en del henvendelser fra offentligheden.

John Møll blev i 1990 dømt for at bortføre en niårig pige fra Lolland til et sommerhus på Sjællands Odde, hvor han forbrød sig mod hende. Hun blev fundet efter to døgn. I 1992 begik han et nyt overgreb mod en syvårig pige fra Gladsaxe, og i 1995 blev han dømt til psykiatrisk anbringelse på ubestemt tid.

/ ritzau /