¨

Tre års fængsel for usædvanlig voldtægt

26-årig mand blev onsdag idømt tre års ubetinget fængsel ved retten i Næstved for en usædvanlig grov voldtægt i Slagelse

En 26-årig mand fra Slagelse blev onsdag idømt tre års ubetinget fængsel ved retten i Næstved for en usædvanlig grov voldtægt, oplyser P4 Sjælland.

Offeret, en pige på 17 år, blev nytårsmorgen bortført på åben gade i Slagelse og derefter voldtaget i en lejlighed. 

Pigen havde været til nytårsfest og var på vej hen til en veninde for at sove, da hun cirka klokken halv otte blev passet op af en mand, der trak en elefanthue ned over pigens hoved. Derefter blev hun ført hen til en nærliggende lejlighed, hvor hun fik håndjern på og blev voldtaget. Da manden en halv time efter satte hende fri, havde hun elefanthuen over hovedet, og dermed forsøgte manden formentlig at hindre hende i at kunne udpege lejligheden.

Offeret fik straks fat i politiet, og det lykkedes betjente at lokalisere stedet. Her blev en mand på 26 år anholdt, og onsdag fik han så ifølge P4 Sjælland sin dom på tre års ubetinget fængsel.

Manden har hele tiden nægtet sig skyldig, og påstår, at han intet kan huske, men pigen kunne forklare hele forløbet meget detaljeret, og det overbeviste retten.

Retten dømte også manden for frihedsberøvelse, idet pigen var fanget i lejligheden i en hel time. Yderligere skal manden betale en erstatning på 91.000 kroner for blandt andet tort, ødelagt tøj og psykologhjælp.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App