Super Brian vil tilbage i ringen

Det er snart syv år siden, Korsør-bokseren Brian Nielsen gik i ringen mod Mike Tyson. Alligevel er tanken om et comeback ikke fremmed for den nu 43-årige boksebamse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere VM-bokser »Super-Brian« Nielsen har det som blommen i et æg i Spanien, hvor han nu har boet i syv år. Alligevel leger han med tanken om et comeback , afslører han i et interview med Sjællandske.

- Jeg kunne faktisk godt tænke mig at stå i ringen igen. Helt ærligt. Men - jeg er nok blevet for gammel. På den anden side er det jo ikke uhørt med et comeback for de store sværvægtsboksere. George Foreman, Larry Holmes og flere andre gjorde det - og hvorfor så ikke Brian?, siger Brian Nielsen til Sjællandske. Formmæssigt er der ingen problemer:

- Jeg er faktisk stærkere nu, end dengang jeg boksede, siger Brian, der fortsat træner mindst tre gange om ugen.

- Jeg elsker at slå på en sæk. Folk tror, man er idiot - og det er man måske også, siger Brian Nielsen. Brian Nielsens sidste store kamp var mod Mike Tyson i oktober 2001 - en kamp, hvor boksebamsen måtte opgive mellem 6. og 7. omgang. Og en rematch mellem de to er der næppe store chancer for.

Men der er mange andre muligheder - og når/hvis Brian Nielsen atter står i ringen, vil der med garanti også være mange, der vil være villige til at betale for at se kampen, skriver Sjællandske.