Stoppede bil med døende mand

Ved en rutinekontrol stoppede politiet en polsk indregistreret bil med 4 polske mænd. Den ene var ikke ved bevidsthed og døde på vej til sygehuset.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

klokken 2.50 at standsede politiet bilen på Bruntofte rasteplads på Kraghave Gaabensevej. Der var tale om en bil med fire polske mænd i alderen 33-44 år, som var kommet til Danmark samme dag med færgen fra Rostock.

Den ene af passagererne – en 37-årig mand – var ikke ved bevidsthed og reagerede ikke, da betjentene henvendte sig. Der blev tilkaldt en ambulance, men den 37-årige blev erklæret død ved ankomsten til Nykøbing Sygehus.

De tre andre i bilen blev anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu skal afhøres for at klarlægge hændelsesforløbet. Politiet mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag, men de ved stadig ikke, hvorfor manden døde.

- Vi får obduktionen i morgen tirsdag, og så må vi se om den klarlægger noget. Der vil også blive taget nogle prøver af afdøde, og det kan så være, at de efterfølgende kan give os et svar på dødsårsagen, siger Vicepolitikommisær Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.