¨

Spritbilist ramte farvehandel

Foto: TV ØST

En 68-årig mand mistede søndag herredømmet over sin bil og havnede i facaden på en farvehandel i Slagelse. Det viste sig, at han var påvirket af spiritus.

Køreturen endte i en farvehandel, da en 68-årig mand fra Korsør natten til søndag satte sig bag rattet. Omkring klokken 2.45 mistede han herredømmet over sin bil, som han kom kørende i ad Tjørne Alle i Slagelse.

Læs også: Flügger torpederet af bil

I rundkørslen ved Smedegade ramlede han ind i Flügger farvehandelen, og et vidne tilkaldte politiet.

En alkometertest viste, at den 68-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev kørt videre til behandling for overfladiske knubs på sygehuset i Slagelse.

Fjerde gang

Det er ikke første gang, at Flügger i Smedegade bliver ramt af en bilist. I midten af november i år var den også gal, da en bilist torpederede forretningen for tredje gang.

- Der var maling ud over det hele ligesom de to andre gange, forklarede butiksbestyrer Jens Nikolaj Larsen dengang til TV2 ØST.

Ved sammenstødet lavede bilen hul i væggen, smadrede et kældervindue og et stort butiksvindue, ligesom den smadrede en halv palle fyldt med maling i spande.

Den her gang gik det dog ikke så galt. Jens Nikolaj Larsen fortæller, at det kun var en udendørs trappe, der fik nogle knubs. Han så gerne, at der for eksempel blev lavet bump på vejen, så bilisterne sænkede farten og undgik at ramme butikken.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App