Søger gerningsmænd på Facebook

I weekenden blev Patrik Nielsen overfaldet på vej hjem fra byen. Nu leder han efter sine gerningsmænd på Facebook.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

26-årige Patrik Nielsen fra Holbæk har lavet et noget usædvanligt opslag på Facebook. Han efterlyser tre mænd, der natten mellem lørdag og søndag slog ham og hans bror ned, da de var på vej hjem fra byen. Derfor har han slået et billede op på Facebook med informationer om overfaldet, i håb om at vidner vil melde sig. 

- Grunden til jeg lagde det på Facebook, er, at de skal ikke have lov til at slippe afsted med det, de har gjort. Jeg vil gerne have, de bliver straffet for deres ugerninger, siger han. 

Selvom facebookopslaget er blevet delt mere end 80 gange, har det ikke givet pote endnu. Problemet er, at Patrik Nielsen ikke kan huske meget fra episoden. Det er derfor, han søger efter mere viden på Facebook.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kan det være en god idé at efterlyse vidner på Facebook, så længe man husker at give de informationer til politiet.

-  Politiet vil selvfølgelig gerne have de oplysninger omkring vidners identiet, så politiet kan lave efterforskningen og ikke offeret, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.