¨

Slagelseband med i Melodi Grand Prix

Foto: TV ØST

Deltagerne til Dansk Melodi Grand Prix 2015 blev i dag offentliggjort, og blandt navnene er Soulman Group fra Slagelse.

Når vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2015 skal findes den 7. februar, er Slagelsebandet Soulman Group blandt bejlerne til poptitlen.

Det skriver Sjællandske.

Soulman Group har optrådt med alverdens kopihits i Slagelse og omegn de seneste to år, og tæller blandt andre den tidligere X Factor-deltager Marcel Gbekle ved mikrofonen.

Bandet stiller op med sangen "Når Veje Krydses", som forsangeren beskriver som en dansk soul/funk-sang, der lyder af Soulman Group uden brug af computerteknik.

- Jeg taler vist på hele bandets vegne, når jeg siger, at vi er superstolte. Vi har også en god sang, synes jeg. En sang, som handler om det at gribe chancen og møde nye mennesker. Og så er det en ørehænger, siger Marcel Gbekle til avisen.

Soulman Group blev støbt i Slagelse for to år siden.

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen i Gigantium i Aalborg den 7. februar. Blandt de øvrige deltagere er Anne Gadegaard og den tidligere X Factor-deltager Babou. Derudover er anden sanger med lokale rødder med i årets melodi Grand Prix. René Machon fra Næstved-egnen stiller op sammen med Tina Stachowiak og sangen Mi Amore.

Du kan allerede nu høre gruppernes bidrag her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App