Slagelse Kommune får digital tv-kanal

Lørdag ser en ny digital tv-kanal dagens lys. Det er Slagelse Kommune, der står bag den nye kanal, der er en videreudvikling af KommuneTV

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu bliver det muligt at gå ind på www.slagelse.tv, hvis man vil følge med i, hvad der sker i Slagelse Kommune. Lørdag vil den nye digitale kanal sende for første gang. Slagelse Kommune er den første i Region Sjælland til at åbne egen tv-kanal.

- Det er vigtigt, at kommunens borgere kan følge med i, hvad der sker i kommunen. Erfaringerne med KommuneTV har været, at tv-mediet er en god måde at formidle kommunens tiltag og aktiviteter på. Derfor er jeg glad for, at vi har fundet en model, hvor vi kan fortsætte med vise tv fra kommunen, siger Niels Lassen, afdelingsleder i Kommunikationsafdelingen.

Digital fremtid

KommuneTV blev før sendt på 24Sjællandske, men grundet lukning har Slagelse Kommune besluttet sig at fortsætte programmet på egen kanal. Ved at gøre det digitalt, vil alle borgere have mulighed for at se indslagene online.

Det er dog stadigvæk Sjællandske medier, der vil producere indslagene for kommunen. Og kommunen lover flere udsendelser. Der vil cirka komme et indslag op på hjemmesiden hver uge. Før i tiden var det kun et om måneden.

Det skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.