Skygge over Glumsø

I dag gik tankerne fra borgerne i Glumsø til de fem personer, som omkom på landevejen mellem Fuglebjerg og Glumsø i går.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På Rejnstrupvej, hvor den tragiske ulykke skete i går, var flere i dag forbi med blomster og hilsner til de omkomne som et sidste farvel.

- Det er uretfærdigt, men livet er uforudsigeligt, og det her viser, at livet kan ændre sig på et øjeblik, siger naboerne til den dræbte familie, Lis og Stig Iversen.

I dag var ægteparret forbi med en stor buket blomster for at sige farvel på deres måde.

- Jeg plejer ellers ikke at gøre sådan noget her. Men i det her tilfælde måtte jeg bare gøre det. Det kunne jeg mærke, siger Stig Iversen.

I Glumsø var flaget i dag på halv ved børnehaven, hvor den ældste af de to børn gik. Her var stemningen - lige som i resten af byen - trykket.

- Det er frygteligt, men vores opgave er at lytte til børnene og tale med dem, hvis de spørger os om, hvad der er sket, siger Anders Andersen, som er leder af naturinstitutionen Haletudsen.

- Det er tragisk, rent ud sagt. Jeg kan ikke lade være med at tænke på de efterladte. Det er det værste, siger indehaver af Ahlmanns Blomster, Thorkild Ahlmann.

Ved ulykken i går omkom udover familien fra Glumsø også en familiefar fra Ringsted. En 12-årig dreng overlevede det frontale sammenstød.