Skraldet flyder stadig i Holbæk

Skraldeproblemerne fortsætter - især i Holbæk Kommune. I præcis tre uger i træk har vi fortalt om de mange borgere, der ikke har fået fjernet skrald efter en ny skraldeordning er blevet indført. Men problemerne er langt fra løst endnu.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vibeke Winther har ikke fået fjernet skrald i fire uger, og det er hun godt træt af.

- Vi har gjort alt, synes jeg. Vi har ringet til kommunen og fortalt dem, at vi ikke får tømt vores skrald. Og de fortæller os hver eneste gang, at der kommer nogle inden klokken 22 og tømmer det hele, men vi har ikke set nogen endnu i fire uger, siger Vibeke Winther fra Søby ved Holbæk.

Og Vibeke Winther er ikke den eneste. Som vi kunne fortælle den 23. juni er to medarbejdere hos Holbæk Forsyning sygemeldt på grund af alle de sure borgere, der henvender sig når de ikke får hentet skrald.

Holbæk Forsyning fortæller i dag, at mængden af henvendelser stadig er den samme, og at endnu en medarbejder er blevet sygemeldt. Men i følge kommunen burde folk kunne regne med regelmæssig afhentning fra slutningen af denne uge.

- Langt den overvejende del af skraldespandene bliver tømt, de dage de skal, men desværre må vi konstatere, at der er for mange glemmere og for mange veje, man ikke når fra renovatørens side, og det er netop noget vi har prøvet at hanke op på. Renovatøren har egentlig lovet at med udgangen af denne her uge, så skulle han være med, siger Søren Christensen (V), Formand for Teknik og Miljø i Holbæk Kommune.