¨

Skole lukket ned efter tumult

Foto: TV ØST

Tumult onsdag på Social- og Sundhedsskolen i Holbæk har fået ledelsen til at lukke afdelingen. En mand er blevet anmeldt for vold mod en af skolens lærere.

Eleverne på Social- og Sundhedsskolen i Holbæk har fået besked om at blive hjemme - deres skole er lukket ned på grund det, de kalder "sikkerhedsmæssige årsager." Skolen blev lukket onsdag efter en uoverensstemmelse mellem to elever udviklede sig til tumult, der også involverede folk udefra. 

- For at få ro på og for at finde ud af, hvad der er op og ned i den her sag, så har vi valgt at lukke skolen ned. Det, at der kommer fremmede mennesker ind i vores hus og opfører sig på den her måde, det er utroligt grænseoverskridende og intimiderende, siger direktør for SOSU-Sjælland, Søren Clausen.

En kvindelig lærer blev under episoden skubbet til side af en af de involverede elevers kæreste. Direktøren fortæller, at læreren nu har anmeldt manden til politiet for vold.

- Det er helt uacceptabelt, at en af vores lærere skal overfaldes på sit arbejde. Det har skabt en rigtig utryg stemning herude. Så foreløbig tager vi hånd om vores medarbejdere, og giver dem den psykologiske støtte, de må have brug for, siger han.

Skolen har også tidligere haft problemer med, at folk udefra opholder sig i deres hus. Derfor vil de nu arbejde på løsninger, der kan dæmme op for det problem.

- Vi overvejer blandt andet at sætte overvågningskameraer op, og så vil vi have en vagtmand stående klar ved skolen, når eleverne vender tilbage efter deres juleferie. Så må vi se, hvor længe det bliver nødvendigt at have ham tilknyttet, siger Søren Clausen.

Skolen åbner efter planen igen den 5. januar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App