¨

SKAT på jagt

Foto: TV ØST

I dag havde SKAT stor razzia på Sydmotorvejen. Alle biler blev standset, og der blev søgt efter alt lige fra narko og våben til dåse øl og sodavand.

Jan Christensens grænsehandel røg i SKAT's fælde. Sammen med sin svigersøn må han have 30 rammer øl med over grænsen, men hans varevognen kunne have noget mere.

- Vi har da sådan mere med end lige umiddelbart, men jeg fylder 60 og min svigersøn fylder 40, så vi skal holde 100 års fødselsdag, så vi tænkte, den går nok, siger Jan Christensen.

Sammen med 91 andre bilister blev han undersøgt af SKAT. I alt blev dagens fangst til 350 rammer øl, sodavand og spiritus. Det kommer i alt til at koste smuglerne 80.000 kroner. Men der blev ikke kun jagtet dåser.

- Vi står i dag og tjekker for narko og våben, punktafgift, altså øl og sodavand, og så har vi også nogle, der tjekker social dumping, fortæller afdelingsleder for SKAT Midt- og Sydsjælland, Jeanne Blum.

Flere gange om måneden holder SKAT razzia, men i dag var der ekstra mange medarbejdere fra SKAT. Den store bemanding gav resultat. Ud over de mange grænsevarer, fandt SKAT også ulovligt opbevarede fødevare.

Jan Christensens fødselsdagsfest blev reddet, også selvom der var lidt for mange øl i varevognen, så fik han lov til at køre videre uden bøde.

- Det er jo dejligt, at vi slap for bøden, det kan vi jo tage som en fødselsdagsgave, siger Jan Christensen.

SKAT skelner mellem øl til eget forbrug eller vidersalg.

02:00 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App