¨

Sikkerhedsbrist ved skandalekamp

Foto: TV ØST

Hegnet var ikke sat korrekt op ved den skandaleombruste pokalkamp mellem Næstved og FC København i lørdags, hvor tilskuere kom i slagsmål,

Hegnet var ikke i orden, men vagternes indsats kan der ikke sættes en finger på. Sådan siger vagtchef Lars Brandt til Sjællandske. Lars Brandt  var ansvarlig for sikkerheden på Næstved Stadion under lørdagens pokalbrag mellem Næstved og FC København

Under kampen brød tilskuere fra FCK-afsnittet igennem hegnet, hvor de gik til angreb på hjemmeholdets tilskuere. Da hegnet var ved at blive væltet, flygtede vagterne ud på fodboldbanen.

- Selve hegnet er i orden, men der skal være fem meter imellem i stedet for kun to. Når der kun er to meter imellem, så kommer vagterne i klemme og bliver nødt til at trække ud, hvilket koster os nogle minutter, siger Lars Brandt til Sjællandske. 

Lars Brandt tager fuldt ansvar for den manglende afstand.

- Det er min fejl. Jeg har godkendt Næstveds sikkerhedsplan, så derfor tager jeg det på min kappe. Jeg havde slet ikke tænkt, at den begivenhed kunne ske, siger vagtchefen.

Han er forbavset over FCK-boss Flemming Østergaards udtalelser om, at Næstved ikke tog imod et tilbud om ekstra vagter

- Jeg har stået til mange FCK-kampe i mit liv. Normal procedure er, at FCK sender en bus fyldt med 30-40 af deres egne kontrollører. Det har vi ikke fået tilbudt, konstaterer Lars Brandt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App