¨

Sidste gerningsmand bag voldeligt røveri pågrebet

Efter knap to ugers eftersøgning fandt politiet onsdag frem til den femte overfaldssmand bag brutalt røveri mod en teenager.

Knytnæveslag og kidnapning af en teenager. Det er, hvad en yngre voldsmand må stå til ansvar for i retten i Nykøbing Falster

Den 17-årige mand blev anholdt onsdag  i København. Han menes at være den femte og sidste overfaldsmand bag et brutalt overfald og røveri mod en 16-årig knægt fra Nordfalster.

- Han blev anholdt på sin bopæl og fremstilles i et grundlovsforhør nede hos os, siger vicekriminalinspektør Jørgen Krog ved politiet i Nykøbing Falster.

Overfaldet skete søndag den 17. juni, da den 16-årige kom kørende på sin knallert ved Eskilstrup på Nordfalster. Han blev standset af fem personer i en grå bil.

De frarøvede ham hans pung og mobiltelefon - og da de fandt ud af, at han arbejder i kiosken i Eskilstrup, tvang de ham hen til kiosken, så banden kunne skaffe sig adgang til at stjæle cigaretter og spiritus. Under hele forløbet blev den 16-årige ramt af flere knytnæveslag i ansigtet.

Få dage senere anholdt politiet fire ud af de fem gerningsmænd, og nu skulle den femte altså være i rette hænder.
/ /ritzau//

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App