SF'er vender tilbage

SF på Lolland er havnet i en besynderlig situation efter Flemming Bonne Hansens kanonvalg til folketinget. Det oplyser P4 Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

SF's love bestemmer at Flemming Bonne Hansen skal forlade byrådet på Lolland - men hans afløser har meldt sig ud af partiet.

Først i går da det stod klart at Flemming Bonne kom i folketinget meldte hans afløser Willy Sommer Kjær fra Rødby sig ind i partiet igen. Og lige nu tygger partibestyrelsen i Nakskov på, om man kan godtage hans medlemsskab.

Willy Sommer Kjær siger til P4 Sjælland, at han meldte sig ud af SF på grund af uenighed med den lokale bestyrelse i Rødby, hvor han bor og er bestyrer af en campingplads.

Derfor meldte han sig da heller ikke ind i sin lokale partiforening igen - men i SF-Nakskov. Og det skete først i går, da det stod klart han kunne komme i byrådet efter Flemming Bonne:

- Jeg havde nok meldt mig ind i SF igen på et tidspunkt, siger Willy Sommer Kjær. Han afviser at indmeldelsen i går har sammenhæng med, at han pludselig kan komme i byrådet.

Først i løbet af weekend'en afgør SF i Nakskov om Willy Sommer Kjær kan godkendes som medlem og om han dermed kan overtage Flemming Bonne Hansens plads i Nakskov byråd.