Sex på dansegulvet

På et diskotek i Nykøbing Falster blev de unge opfordret til at dyrke offentlig sex. Helt forfærdeligt, mener både de unge og deres forældre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er de såkaldte skumfester på diskotek The Plaza, der får sindene i kog i Nykøbing Falster.

- Det er helt forfærdeligt. Jeg mener at man burde lukke stedet. Sådan siger Marianne Vedgren i dag til TV2 Øst. Hun er selv forælder, og er virkelig forarget over, at unge er blevet opfordret til at dyrke sex i al offentlighed på diskotek The Plaza.

Ved skumfesterne har aftenens dj opfordret de unge til at smide tøjet og dyrke sex i skummet. Belønningen for at dyrke sex var en flaske spiritus.

- Ja, jeg hørte det godt, og jeg hørte også, at der var nogen, der tog udfordringen op og gjorde det, siger Tim Friis Christiansen i dag til TV2 Øst. Han er 19 år og har deltaget i skumfest på diskoteket.

Det samme har Nanna Larsen, der er 17 år. - Jeg synes at det er helt forkert at opfordre både til sex og til strip, der kommer unge på 16 år og faktisk også yngre, siger hun i dag.

SSP-konsulent Jens Tang Holbek er heller ikke imponeret over diskotekets linie. - De unge er måske højt oppe at køre, og når der kommer sådan en opfordring, kommer man måske til at gøre noget, som man fortryder meget bagefter. Dertil kommer, at rigtig mange unge jo går rundt med mobiltelefoner, og filmer alt muligt, der kan havne på diverse hjemmesider. Det kan man ikke gennemskue når man er 16 år og beruset, siger han.

Diskoteksejer Peter Marquardsen var i dag til samtale med SSP i Nykøbing Falster. Han fastholder, at opfordringen til sex var en klar fejl. Vores dj lod sig rive med af en stemning, og det er klart over grænsen, siger han. Derimod mener han at erotik og fræk dans er helt ok. - De unge må gerne kysse, gramse og være erotiske til vores fester. Skumfest ER frækt, siger han.