Røvere stjal 100.000 kroner.

To mænd forsvandt med 100.000 kroner, da de natten til mandag overfaldt forpagteren af en spilleforretning i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke meget, en 27-årig mand har kunnet fortælle politiet om, hvad der skete i baggården til »Elite Gaming« på Jernbanegade ved midnatstid.

Egentlig bare, at han blev overfaldet bagfra, hvorefter to mænd forsvandt med hans taske, der var fyldt med penge fra spillebutikken.

Den 27-årige har ikke kunnet give noget videre signalement af de to røvere. Udover at den ene er omkring 180 cm høj og iført sort tøj. Den anden kan han slet ikke fortælle noget om, skriver Sjællandske. Den 27-årige har været forpagter af »Elite Gaming«.

Men mandag skulle en ny forpagter tage over. Derfor tømte den 27-årige butikken og alle automater for penge efter lukketid. Det blev til 77-80.000 kroner i mønter samt »en del sedler«.

Pengene anbragte han i en hvid taske, der har et logo fra Danske Bank påmalet. Den 27-årige gik ud i baggården, hvor hans Mercedes holdt. Men inden han fik sat sig ind i bilen, slog overfaldsmændene til. De tog også den 27-åriges bilnøgler, men lod bilen blive stående.

Ifølge den 27-årige var det hele overstået inden for et par minutter. Han var tilsyneladende ikke kommet til skade ved overfaldet. i hvert fald sagde han nej tak til et tilbud om at komme på skadestuen, oplyser Sjællandske.