¨

Rocker i Lamborghini fik fradømt kørekortet

Foto: TV ØST

En 53-årig Hells Angels-rocker fik frakendt kørekortet, fordi han kørte 111 kilometer i timen igennem Slimminge på vej mod Ringsted.

Mindst 111 kilometer i timen var farten, da en nu 53-årig Hells Angels-rocker fræsede mod Ringsted gennem Slimminge By i sin Lamborghini.

Han har bilen endnu, men kan ikke køre den. For han sidder bag tremmer dømt som en af landets største hashsmuglere.

Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Passerede by på 17 sekunder
Slimminge bys indbyggere nåede dårligt at se, hvad der kom farende den eftermiddag i juni 2010.

Da rockeren kørte med mindst 111 kilometer i timen, passerede han Slimminge på cirka 17 sekunder. Det er alt for meget for hurtigt og har nu netop kostet manden en straf i Retten i Roskilde.

Sagen blev ført som tilståelsessag, og den 53-årige erkendte da også blankt sin brøde, fremgår det af dombogen fra Retten i Roskilde.

Hertil blev manden kørt med legal fart i en politibil fra sin celle i arresten i Odense.

Hovedmand bag hash-indsmugling
I april blev den 53-årige samt tre andre HA'ere dømt i Københavns Byret, som vurderede den 53-årige til at være hovedmand bag indsmugling af intet mindre end 983 kilo hash.

Også i hash-sagen indgik en Lamborghini. Under efterforskningen beslaglagde politiet værdier for næsten 10 millioner kroner - rigtig mange af dem hos den 53-årige. Men en Lamborghini fik han lov at beholde. Den 53-årige forklarede i hash-sagen, at han har købt bilen for en lotto-gevinst på 5,2 millioner.

Straffen for racerløbet gennem Slimminge blev en ubetinget frakendelse af den 53-åriges kørekort i to år gældende fra endelig dom. Dermed er frakendelsestiden for længst slut, når hash-straffen på fem år er afsonet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App