Rigmand vil lave storklub i Slagelse

Rigmanden Kurt Andersen blev fredag præsenteret som ny hovedaktionær i det nystiftede selskab FC Sjælland A/S, der skal drive Slagelses bedste fodboldhold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelses ambitioner om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold fik fredag et ryk i den rigtige retning, da den tidligere AGF-ejer Kurt Andersen fredag blev præsenteret som hovedaktionær i det nye fodboldprojekt FC Sjælland.

Målet er at få klubben i landets bedste række inden for seks år. Slagelse frister i øjeblikket en tilværelse i den tunge ende af 2. division øst.

Det er en kreds af investorer i Slagelse og dele af lokalområdet, der er gået sammen om at etablere det nye selskab. Blandt investorerne er bla.  Bernd Griese fra Harboes Bryggeri og Jens Grønkjær, der er viceborgmester i Slagelse Kommune.

- Vi har gennem en længere periode haft nogle særdeles positive og konstruktive forhandlinger med Kurt Andersen,  siger sportsdirektør Gert Hansen fra Slagelse Boldklub og Idrætsforening.

- Vores fælles udgangspunkt har hele tiden været, at der uden for Storkøbenhavn mangler et superligahold i fodbold på Sjælland, og det er med både stor glæde og stolthed, at vi nu kan præsentere FC Sjælland