¨

Rigmand vil lave storklub i Slagelse

Foto: TV ØST

Rigmanden Kurt Andersen blev fredag præsenteret som ny hovedaktionær i det nystiftede selskab FC Sjælland A/S, der skal drive Slagelses bedste fodboldhold.

Slagelses ambitioner om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold fik fredag et ryk i den rigtige retning, da den tidligere AGF-ejer Kurt Andersen fredag blev præsenteret som hovedaktionær i det nye fodboldprojekt FC Sjælland.

Målet er at få klubben i landets bedste række inden for seks år. Slagelse frister i øjeblikket en tilværelse i den tunge ende af 2. division øst.

Det er en kreds af investorer i Slagelse og dele af lokalområdet, der er gået sammen om at etablere det nye selskab. Blandt investorerne er bla.  Bernd Griese fra Harboes Bryggeri og Jens Grønkjær, der er viceborgmester i Slagelse Kommune.

- Vi har gennem en længere periode haft nogle særdeles positive og konstruktive forhandlinger med Kurt Andersen,  siger sportsdirektør Gert Hansen fra Slagelse Boldklub og Idrætsforening.

- Vores fælles udgangspunkt har hele tiden været, at der uden for Storkøbenhavn mangler et superligahold i fodbold på Sjælland, og det er med både stor glæde og stolthed, at vi nu kan præsentere FC Sjælland

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App