Rekordløn trækker nye medarbejdere til

Ved at lokke med rekordløn og muligheden for at komme med til julefrokost et par dage i Norge er det efter at have ventet forgæves i måneder lykkedes for anlægsgartner Kim Leon Holleufer fra Holløse ved Næstved at få udvidet medarbejderstaben, fortæller S

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 - Uanset tidligere løn, tilbyder vi højere løn, lyder den klare udmelding, Holleufer kommer med i en række jobannoncer, efter at han havde benyttet mere traditionelle jobannoncer,

 - Det var ligesom at kaste småsten i vandet. Der kom ikke rigtigt noget plump. Så tænkte jeg, at hvis jeg kastede en ordentlig een ud, så ville reaktionen måske være anderledes, forklarer Kim Leon Holleufer sit usædvanlige initiativ.

To anlægsgartnere har allerede meldt sig under fanerne og begynder på mandag. Men Kim Leon Hansen kan sagtens bruge et par stykker mere. Der er tilsyneladende ingen grænse for, hvor meget han er klar til at kaste i lønningsposen.

 - Hvis der kommer en, som siger, at han er fantastisk dygtig og effektiv, kan han godt få 200 kroner i timen. Det er helt fint, hvis jeg så til gengæld tjener 300 kroner, erklærer anlægsgartneren til Sjællandske.