Regionsrådsformand: Der skal strammes op

I Region Sjælland skal de stramme op efter it-skandale. Sådan lyder det fra regionsrådsformanden, efter at regionens administrerende direktør, Jens Andersen, er blevet fritstillet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Regionsrådsformand Jens Stenbæk, siger nu at der skal strammes op i Region Sjælland. Udtalelsen kommer efter, det i dag er kommet frem, at der er blevet brugt 150 millioner kroner på it-indkøb, uden kontrol.

 - Der har været for lidt ledelsesmæssigt fokus i forhold til kontrolproduceren gennem hele organisationen, både fra det politiske niveau og ud i det udførende led - for eksempel indkøb og IT, og det er altså det, der har slået hul på tilliden, siger Jens Stenbæk (V), der er regionsrådsformand. 

Formanden understreger, at det er en fejl, de ser på med yderst alvor, og det er også derfor, at de i dag har valgt at fritstille den tidligere administrerende direktør, Jens Andersen. 

- Det er en fejl, at det ikke er blevet registreret, og det er noget, vi ser på med stor alvor, og det skal det rettes op på og ryddes op i, siger Jens Stenbæk (V)