Rasmussen mod Rabobank i retten

Michael Rasmussen møder Rabobank i retten om to uger, når det skal afgøres om ”Kyllingen fra Tølløse” har krav om erstatning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

”Kyllingen fra Tølløse” møder den 5. juni klokken 13.30 sin tidligere arbejdsgiver Rabobank i en retssal i Utrecht, skriver det hollandske nyhedsbureau ANP. Sagen handler om, hvorvidt Michael Rasmussen har krav på erstatning, efter at være blevet smidt ud af sidste års Tour de France.

Rasmussen var i den gule førertrøje og lå til at vinde løbet, da Rabobank valgte at trække ham ud af løbet med den begrundelse, at han havde overtrådt holdets interne regler og ført dem bag lyset med løgne om sine opholdssteder. Rasmussen blev efter kort tid fyret, men hævder stadig, at Rabobank hele tiden vidste, hvor han opholdt sig inden Tour de France.

Ifølge flere medier har Rasmussen et erstatningskrav på op til 40 millioner, men Rabobank har nægtet at indgå kompromis i sagen.

Rasmussen venter i øjeblikket også på at det monegaskiske cykelforbund går i gang med sagen som det internationale cykelforbund har mod ham, og som kan koste ham 2 års karantæne.